Made in Italy

2 thika bifteku me dorezë në brirë kau ose dru të prodhuar në Itali - Marino

 • Made in Italy
 • Kod: MARINO
Lekë 12,131 Lekë 13,479 -10%
Material Çeliku dhe briri / druri
Koha e dërgimit 15/30 ditë pune
Gjatësia (cm) 26

Komplet thikë biftek i punuar me dorë, 2 copë, prodhuar në Itali.

Zgjedhja e enëve dhe aksesorëve të kuzhinës po bëhet gjithnjë e më shumë një vendim themelor jo vetëm për të përmbushur kërkesat e prakticitetit, por gjithashtu dhe mbi të gjitha për të qenë në gjendje t'i jepni personalitet dhe karakter tavolinave të thjeshta dhe minimale të ngrënies që kanë nevojë për një prekje të modernitetit. dhe sqimë. Pikërisht për këtë arsye është e rëndësishme të jeni në gjendje të gjeni setin e përsosur të takëmeve ose enën e përsosur të kuzhinës që mund të ndërthurë të dy aspektet.

Ky set kuzhine përfshin 2 thika ideale për prerje precize dhe të pastër të ushqimeve të tilla si biftekët. Krijuar me dorëItali nga prerës master me produkte cilësore, këto artikuj sigurojnë funksionalitet dhe një dizajn ergonomik . Tehu është bërë prej çeliku inox të falsifikuar, karakterizohet nga një rezistencë e shkëlqyeshme, duke lejuar kështu shmangien e dëmtimeve me kalimin e kohës, ndërsa doreza e fshehur e tangut është e disponueshme në brirë kau ose në dru , materiale që i japin thikës dizajnin e tij elegant . Midis tehut dhe dorezës ekziston edhe një shtresë e hollë gome e goditur nga goditjet që e bën produktin edhe më funksional.
Shërbimi përfshin një kuti prej druri me mbyllje rrëshqitëse ideale për ruajtjen e sendeve në mënyrë të qetë dhe në mënyrë të rregullt, duke i mbajtur ato të pastra dhe në të njëjtën kohë duke lejuar që ato të shfaqen në një mënyrë të rafinuar.

Matjet :

 • gjatësia totale e thikës: 26 cm;
 • dimensionet e kutisë: L 30 x P 12 x H 5 cm
Përfundon në dispozicion:
 • briri i kaut;
 • dru ulliri.
NB : Përfundimet e bririt të kaut të paraqitura në foto janë treguese. Çdo dorezë e bririt të kaut është unike dhe ka hije dhe ngjyra të ndryshme.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Aicel
 • Confindustria
 • Sectigo
 • Sonosicuro
 • Sole 24ore
 • La Repubblica
 • Corriere della Sera