Made in Italy

Banak modular me dritë në natyrë Prodhuar në Itali - Mistra

 • Made in Italy
 • Eco Design
 • Kod: MISTRA
Lekë 57,722 Lekë 64,135 -10%
Material polietileni
Koha e dërgimit 20\30 ditë
Thellësia (cm) 65 cm
Lartësia (cm) 110 cm

Bar banak me dritë të jashtme Prodhuar në Itali.

Bar banak për ngjarje me dritë të jashtme i disponueshëm me LED klasik të bardhë 36W ose LED RGBW 27W. Banaku i përshtatet çdo nevoje për formë dhe hapësirë, çdo ditë dhe çdo mbrëmje. Është perfekt për të vendosur ngjarje të përkohshme.

Versioni RGBW ofron një gamë të gjerë ngjyrash dhe programesh që mund të menaxhohen falë telekomandës së dhënë.
Falë njësive të kontrollit të sinkronizuara është e mundur që të ketë të njëjtin efekt në të gjithë përbërjen.
Versioni me kompletin e larjes së duarve përbëhet nga një majë HPL me ngjyrë antraciti të para-shpuar, mikser, lavaman dhe sistem kullimi.

Baku tërësisht në polietileni të bardhë/transparent , material i ricikluar.

Dieta:
 • banak këndor me LED linear të bardhë
 • banak i përparmë me LED linear të bardhë
 • banak qoshe me çantë për larjen e duarve me dritë lineare LED
 • banak qoshe me led RGBW
 • banak i përparmë me LED RGBW
 • banak qoshe me çantë për larjen e duarve me RGBW LED
Opsionale:
 • banak qoshe me LED linear të bardhë me rafte HPL me ngjyrë antracit
 • banak i përparmë me LED linear të bardhë me rafte HPL me ngjyrë antracit
 • Banak këndor me LED RGBW me rafte HPL me ngjyrë antracit
 • banaku i përparmë me LED RGBW me rafte HPL me ngjyrë antracit
Dimensionet:
 • Lartësia 110 cm
 • Thellësia: 65 cm
 • Gjatësia e banakut të këndit: 65 cm
 • Gjatësia e banakut të përparmë: 150 cm
NB: raftet dhe pjesa e sipërme e kompletit të larjes janë gjithashtu të disponueshme në të bardhë, sipas kërkesës.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme përmes formularit " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro