Bllok magnetik në dru me 9 thika kuzhine prodhuar në Itali - Bllok

 • Kod: CEPPO9
lek 113.638,90 lek 142.048,62 -20%
Material Druri
Koha e dërgimit 15/30 ditë pune

Bllok druri i kompletuar me setin e 9 thikave biftek te punuar me dorë Prodhuar ne Itali.

Zgjedhja e enëve dhe aksesorëve të kuzhinës po bëhet gjithnjë e më shumë një vendim themelor jo vetëm për të përmbushur kërkesat e prakticitetit, por gjithashtu dhe mbi të gjitha për të qenë në gjendje t'i jepni personalitet dhe karakter tavolinave të thjeshta dhe minimale të ngrënies që kanë nevojë për një prekje të modernitetit. dhe sqimë. Pikërisht për këtë arsye është e rëndësishme të jeni në gjendje të gjeni setin e përsosur të takëmeve ose enën e përsosur të kuzhinës që mund të ndërthurë të dy aspektet.

Ky bllok është i punuar me dorëItali në dru dhe ka një pjesë fikse i cili lejon akomodimin e 5 thikave të kuzhinës të cilave u shtohen 4 thika të tjera që mund të futen në pjesën e brendshme të derës praktike magnetike për të marrë një produkt jashtëzakonisht funksional dhe në të njëjtën kohë elegant. 9 thikat janë bërë me një teh të falsifikuar çeliku inox, i cili siguron rezistencë të shkëlqyeshme, duke ju lejuar të shmangni dëmtimin me kalimin e kohës dhe një dorezë prej druri ose briri , një material që i jep produktit gjithë elegancën tuaj. Falë lëndëve të para me cilësi të lartë, ajo që lind është një produkt që siguron një rezultat përfundimtar unik dhe tërheqës, ideal për pasurimin e kuzhinës tuaj në një mënyrë elegante dhe të rafinuar.

Grupi i thikave përfshin:

 • Thikë Santoku : përdoret zakonisht për prerjen e perimeve, bimëve ose frutave. Konceptuar dhe dizajnuar për të lejuar prerje precize;
 • Thikë Usuba : përdoret për prerjen e perimeve dhe për punë precize. Konceptuar dhe dizajnuar për t'ju lejuar të bëni shkurtime të përcaktuara;
 • Thikë shefi : i dobishëm për të gjitha përdorimet në kuzhinë, i gjithanshëm dhe i fortë, është i përshtatshëm për shumë lloje të ndryshme të prerjeve;
 • Thikë kockëzimi : krijuar për kockëzim, duke arritur të presë kockat e mishit në një mënyrë të qartë dhe precize;
 • Thika e kuzhinierit : e dobishme për të gjitha përdorimet në kuzhinë, e gjithanshme dhe e fortë, është e përshtatshme për shumë lloje të prerjeve të ndryshme;
 • Thikë bukë : ju lejon të prisni me saktësi ushqime me një kore të jashtme më të fortë dhe një brendshme të butë duke ju lejuar të merrni feta precize pa presion të tepërt;
 • Thikë e pjekur : ideale së bashku me pirunin për të prerë dhe shërbyer ushqime të tilla si rosto ose mish të ngjashëm;
 • Thikë Pillottino : përdoret për të prerë dhe prerë çdo ushqim: perime, fruta, copa të vogla mishi, sallam, peshk;
 • Piruni : ideal së bashku me thikën e gdhendjes për të prerë dhe shërbyer ushqime të tilla si rosto ose mish të ngjashëm;

Madhësia: L 22.5 cm x D 8.5 x H 14.5 cm

Përfundon blloku i disponueshëm :

 • dru i lehtë gështenje;
 • dru ulliri dhe gështenjë e errët.
Përfundon dorezat e disponueshme :
 • dru ulliri;
 • briri i kaut.
Shënim : përfundimet në foto janë treguese. Çdo dorezë e bririt të kaut është unike dhe përmban nuanca të ndryshme ngjyrash.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë