Made in Italy

Bufeja prej druri Bassano Francia me 6 sirtarë dhe 2 dyer Prodhuar në Itali - Baiame

  • Made in Italy
  • Kod: BAIAME
lek 196.541,94 lek 245.677,43 -20%
Material druri
Koha e dërgimit 35/40 ditë pune
Gjatësia (cm) 140
Thellësia (cm) 43
Lartësia (cm) 90

Bofoni i dhomës së ndenjes me grimca druri të rimeso Prodhuar në Itali

Bufe të brendshme me strukturë me grimca druri të rimeso Toulipier, fund Bassano Francia dhe funde MDF me 2 dyer dhe 6 sirtarë tërësisht Prodhuar në Itali.
Vëmendja e madhe ndaj cilësisë së produktit së bashku me studimin e materialeve më të mira të përdorura janë baza për krijimin e këtij produkti. Përsosja e detajeve , respekti për traditën dhe dashuria për punën shumë artizanale na lejojnë të krijojmë mobilje me një linjë klasike harmonike dhe të sofistikuar . Angazhimi i vazhdueshëm për kërkimin dhe rinovimin, duke mbetur në traditë, janë baza e punës dhe falë këtyre supozimeve lindin produkte me përfundime veçanërisht të sakta.

Dimensionet:
  • Gjatësia 140 cm
  • Thellësia 43 cm
  • Lartësia 90 cm

LIKURJA: Lyerja kryhet kryesisht me produkte me bazë uji. Bojë me bazë uji dhe poliuretani për t'i dhënë rezistencë më të madhe sipërfaqes. Përfundim me bazë uji dhe shellac.

MIRËMBAJTJA DHE PASTRIMI I ZAKONSHËM: Pluhuroni mobiljet duke përdorur një leckë të thatë. Shmangni produktet gërryese dhe/ose që përmbajnë tretës. Mos vendosni tigan ose objekte të tjera që lëshojnë nxehtësi në pjesën e sipërme të mobiljeve. Ju mund të përdorni dyll të veçantë mobiljesh për të aplikuar me një leckë leshi nëse dëshironi të ringjallni artikullin.

KUJDES: Duke qenë se druri është një material i gjallë dhe i ndjeshëm ndaj lagështisë, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet vendosjes së mobiljeve brenda shtëpive me suva të pushuara dhe të thara për të paktën 1 muaj. Megjithatë, ju rekomandojmë të lini një hapësirë prej të paktën 5 centimetrash nga muri për disa muaj dhe të ajrosni dhomat shpesh.

NB: sipas kërkesës, janë në dispozicion përfundime të ndryshme.
Na kontaktoni për një ofertë ose për informacion duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë