Çadër në natyrë, Diametri 3.5m në poliestër me shtyllë alumini - Linfa

  • Kod: LINFA
lek 62.145,92 lek 77.682,41 -20%
Material Poliester, alumin dhe çelik
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 350
Thellësia (cm) 350
Lartësia (cm) 270

Diametri i ombrellës së kopshtit 3.5 m në poliester dhe alumin.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Pol 50x78x1.6mm. 8 brinjë 12x23x1.0mm. Pëlhurë poliesteri me ngjyrë rëre 200gr / m2 me veshje pa (poliamide). Baza anësore në çelik . Pol rrotullues 360 ° me pedale. Pjerrësia vertikale me dorezë me 5 pozicione. E pajisur me dorezë për animin e djathtë të majtë të ombrellës.

NB : pllakat nuk përfshihen.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë