Çadër në natyrë në Dru dhe Polyru 3x4 Ecru, Homemotion - Passmore

  • Kod: PASSMORE
Lekë 150,163 Lekë 166,848 -10%
Material Dru tik dhe poliester
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 300
Thellësia (cm) 400
Lartësia (cm) 320

Çadër kopshti 3x4 mt në poliester me strukturë druri, artikull cilësor.

Struktura në dru me llak dru tik me bazë nitroceluloze.
Shtylla 93x93 mm, 8 brinjë 20x35 mm me funde alumini dhe futje lëkure.
Kurorë druri.
Baza anësore në çelik.
Shtylla 180 ° manualisht e rrotullueshme.
Pëlhurë poliesteri 270 gr / m2 në ngjyrë ecru me veshje pa (poliamide).
Pllakat nuk përfshihen . Rekomandohet përdorimi i të paktën 4 pllakave (100KG).

Mobiljet në natyrë duhet të mendohen me vëmendje dhe kujdes. Zgjedhja duhet të bjerë mbi elementët cilësorë, të cilët sigurojnë qëndrueshmëri dhe funksionalitet, por që në të njëjtën kohë ofrojnë rehati dhe mirëqenie të pashembullt, për të shijuar më mirë jashtë. Kur këto aspekte kombinohen me një dizajn të rafinuar dhe inovativ, si ai që karakterizon këtë artikull, merret një rezultat unik.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro