Çift tryezash të rrumbullakëta kafeje në lëvizje qelqi dhe çeliku - Amarillide

  • Kod: AMARILLIDE
Lekë 39,131 Lekë 43,479 -10%
Material Qelqi dhe çeliku
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 66/71
Thellësia (cm) 66/71
Lartësia (cm) 38.5 / 43

Çift tryezash moderne të rrumbullakëta në çelik me majë xhami.

Struktura çeliku , e lyer me pluhur epoksi. Pjesë e sipërme qelqi .

Matjet:
  • diametri 66 x H 38,5 cm;
  • diametri 71 x H 43 cm.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro
  • Sole 24ore
  • La Repubblica
  • Corriere della Sera