Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

3 tavolina moderne kafeje me majë druri Mango Homemotion - Kalidi

Kod: KALIDI
lek 40.941,57 lek 59.360,28 -31%
- +
Material
Druri dhe çeliku
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
40/54/72
Thellësia (cm)
40/54/72
Lartësia (cm)
35/40/45
Viadurini Living

3 tavolina kafeje në dru mango me bazë çeliku.

Top në dru mango , këmbët çeliku . Mbarimi i bazuar në nitrocelulozë.
Këmbët për tu mbledhur.

Matjet:
  • diametri 40 x H 35 cm;
  • diametri 54 x H 40 cm;
  • diametri 72 x H 45 cm.

Produkte të shikuara së fundmi