Çift vazo dekorative në xham me ngjyrë blu dhe të tymosur, Dizajn Modern - Adriano

  • Kod: ADRIANO
Lekë 16,892 Lekë 21,115 -20%
Material Xhami
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Gjatësia (cm) 19/19
Thellësia (cm) 19/19
Lartësia (cm) 40/60

Përbërja e vazove dekorative të bëra prej qelqi me ngjyra, dizajn modern.

Përbërja e rafinuar e 2 vazove shtëpie dekorative të bëra prej qelqi të tymosur dhe me ngjyrë blu. Nga takimi midis linjave dhe formave thelbësore dhe hijeve të gjithanshme dhe të matura të ngjyrës , lindi kjo zgjidhje arredimi, ideale për ata që duan të pasurojnë hapësirat e tyre me elemente dekorative plot personalitet dhe karakter . Ngjyrat e përdorura kujtojnë nuancat tipike të xhamit venecian, duke shndërruar një vazo të thjeshtë në modernizëm të vërtetë që kombinohet dhe kombinohet lehtë me stilet e ndryshme të dizajnit të brendshëm.

Matjet :
  • diametri 19 x H 40 cm (vazo blu);
  • diametri 19 x H 60 cm (vazo e tymosur).
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro