Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Countertop ngjyra e pellgut gri e errët Ewa, pjesë unike e projektimit

Kod: EWA
lek 64.887,10
- +
Material
gur natyral
Masat
60x40x14 cm
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Peshë
50 kg
Viadurini Bathroom
Lavaman countertop Ewa i bërë me ngjyrë gri të errët guri

Ngjyra:
gri e errët

Për shkak se ato janë pjesë unike, secili artikull është i ndryshëm nga të tjerët për nuancat e ngjyrave dhe format.
Për këtë arsye, fotografia e treguar duhet të konsiderohet indikative. Processshtë e mundur në procesin e porositjes të kërkoni foton e saktë të artikullit përpara se të dërgohet.
Produktet e kësaj linje janë bërë tërësisht prej guri natyror si mermeri, oniksi, guri vullkanik, guri i lumit.
I punuar me dorë.

Për të siguruar integritetin dhe qëndrueshmërinë e produktit në kohë është e nevojshme të zbatohet periodikisht trajtimi i papërshkueshëm nga uji (furnizuar së bashku me artikullin) në pjesën e brendshme dhe në skajet e lavamanit. Aplikimi i parë duhet të bëhet në kohën e marrjes së lavamanit, para se ta përdorni dhe përsëritni trajtimin një herë në 1/2 muaj.
Paketa e trajtimit e ofruar përmban 200 ml produkt dhe është e mjaftueshme për rreth një vit.

P USRDORIMI DHE MIRTMBAJTJA : Për pastrimin e këtyre lavamaneve është e nevojshme të përdoren detergjentë specifikë për gur natyror dhe mermer, të cilat nuk përmbajnë substanca gërryese. Produkti duhet të aplikohet me një sfungjer të butë dhe delikat, i cili nuk gërvishtet ose prish sipërfaqen.

Ne i informojmë klientët tanë se produktet e mëposhtme përjashtohen nga politika e kthimit të kompanisë pasi ato janë produkte unike të bëra me dorë të bëra me kërkesën e klientit. Kjo do të thotë se ato nuk mund të kthehen nga konsumatori pas blerjes.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi