Countertop Washbasin Design Design Moderne e bërë në rrëshirë - Maletto

  • Kod: MALETTO
lek 25.570,11 lek 31.962,65 -20%
Material rrëshirë artificiale
Masat L 51 x P 36 x H 15 cm
Koha e dërgimit 10/14 ditë pune

Dizenjoni lavamanin e countertopit në rrëshirë, një copë unike e punuar me dorë.

Maletto është një lavaman countertop linear dhe i lehtë i bërë nga rrëshirë artificiale me cilësi të lartë.

Mjeshtëria e saj e bën atë një pjesë unike të dizajnit dhe jo të riprodhueshme në seri; për këtë arsye mund të ketë ndryshime për sa i përket ngjyrës dhe formës krahasuar me foton e riprodhuar.
Shënim: Para se të vendosni porosinë tuaj, mund të kërkoni një foto të sendit që aktualisht është i disponueshëm në depo. Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Me rrëshirë artificiale (ose rrëshirë sintetike) nënkuptohet përgjithësisht një material i trashë , me një pamje të ngjashme me rrëshirën e perimeve, i aftë të ngurtësohet kur është i ftohtë ose i nxehtë. Shtë një klasë e gjerë polimerësh të ndryshëm dhe kompleksë, të cilët mund të merren me një larmi të gjerë metodash dhe lëndësh të para.

Ne i informojmë klientët tanë se produktet e mëposhtme përjashtohen nga politika e kthimit të kompanisë pasi ato janë produkte unike të bëra me dorë të bëra me kërkesën e klientit. Kjo do të thotë se ata nuk mund të kthehen nga klienti pas blerjes.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë