Dekor në këmbë pa qeramikë Fish Design Effect Antique - Neomo

  • Kod: NEOMO
lek 7.490,16 lek 9.362,70 -20%
Material qeramike
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune
Gjatësia (cm) 42
Thellësia (cm) 14.5
Lartësia (cm) 30

Dizajni i dekorimit të peshkut në qeramikë me efekt antik.

Ky element dekorativ është një aksesor me një ndikim të fortë estetik për shkak të dizajnit në formë peshku , tërësisht i punuar nga qeramika me efekt antik.

Një artikull i vogël dekorativ është në gjendje të sjellë rezultate të shkëlqyera në një nivel emocional dhe mikpritës në mjedisin e destinacionit.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë