Dërrasa anësore moderne me strukturë në dru akacie dhe lëvizje çeliku - Posta

  • Kod: POSTA
lek 100.751,34 lek 125.939,17 -20%
Material Druri dhe çeliku
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 150
Thellësia (cm) 40
Lartësia (cm) 105

Bufe e stilit industrial e bërë prej druri akacie dhe çeliku.

Struktura në dru akacie dhe çelik të veshur me pluhur epoksi, mbështetëse kompensatë . Përfundim akrilik mbrojtës.

Madhësia: L 150 x P 40 x H 105 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë