Dërrasë anësore në dru të përfunduar natyror me dyer dhe sirtarë Homemotion - Ventador

  • Kod: VENTADOR
Lekë 65,661 Lekë 82,076 -20%
Material Druri dhe çeliku
Koha e dërgimit 15 ditë pune

Bufe e stilit klasik me strukturë druri me përfundim natyral.

Përfundim natyral Struktura e drurit Sheesham , pjesa e prapme e kompensatës dhe pjesa e poshtme e sirtarëve. Pullat prej çeliku .
Këmbët për tu mbledhur.

Madhësitë e disponueshme :
  • L 145 x P 40 x H 77 cm;
  • L 132 x P 40 x H 77 cm.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro