Dërrasë anësore në dru dhe çelik i pikturuar me dizajn modern Homemotion - Silvia

  • Kod: SILVIA
lek 124.749,96 lek 155.937,44 -20%
Material Druri dhe çeliku
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 198
Thellësia (cm) 43
Lartësia (cm) 85

Dollap dizajni modern i bërë nga druri dhe çeliku i pikturuar.

Struktura në dru akacie , këmbët në çelik të veshur me pluhur epoksi. Dyer me futje metalike . Përfundoni bazuar në bojë poliuretani. Ndarja e dyerve duke përfshirë raftin.
Këmbët për tu mbledhur.

Madhësia: L 198 x P 43 x H 85 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë