Ora e Rrethit Muri Diametri 70 cm Dizajn Modern në Hekur dhe MDF - Jutta

  • Kod: JUTTA
lek 9.424,04 lek 11.780,05 -20%
Material Hekuri dhe MDF
Masat diametri 70 cm
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Dizajnoni orën e rrumbullakët të murit Ø 70 cm në hekur dhe MDF.

Ora është mobilja perfekte për të dekoruar muret e shtëpisë me personalitet dhe stil. Shtë një element funksional dhe jashtëzakonisht i gjithanshëm, i cili mund të vendoset në çdo dhomë të shtëpisë, nga kuzhina, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit. Për të mobiluar shtëpinë tuaj, ju mund të zgjidhni nga shumë forma të ndryshme , hije katrore, të rrumbullakëta, drejtkëndëshe ose të parregullta dhe të ndryshme, nga ato të ndritshme dhe ekscentrike në ato më neutrale.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë