Orë Muri i Rrumbullakët Diametri 70 cm Dizajn Modern në Hekur dhe MDF - Tonia

  • Kod: TONIA
Lekë 12,575 Lekë 13,972 -10%
Material Hekuri dhe MDF
Masat diametri 70 cm
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Ora e murit të rrumbullakët me diametër 70 cm dizajn modern në hekur dhe MDF.

Ora është mobilja perfekte për të dekoruar muret e shtëpisë me personalitet dhe stil. Shtë një element funksional dhe jashtëzakonisht i gjithanshëm, i cili mund të vendoset në çdo dhomë të shtëpisë, nga kuzhina, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit. Për të mobiluar shtëpinë tuaj, ju mund të zgjidhni nga shumë forma të ndryshme , hije katrore, të rrumbullakëta, drejtkëndëshe ose të parregullta dhe të ndryshme, nga ato të ndritshme dhe ekscentrike në ato më neutrale.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro