Made in Italy

Divan modular në natyrë me pëlhurë kundër ujit Prodhuar në Itali - Bahias

 • Made in Italy
 • Kod: BAHIAS1
Lekë 1,671,799 Lekë 1,857,555 -10%
Masat E 368 x 208 x Lartë 62 cm
Koha e dërgimit 4 javë
Materiali i strukturës Detare me shumë shtresa

Divan modular kopshti me strukturë kompensatë detare Made in Italy

Divan modular në natyrë me strukturë kompensatë detare, mbushje me gome kulluese dhe pëlhurë kundër ujit tërësisht Prodhuar në Itali.
Falë përfundimeve të pastra, të lëmuara dhe skulpturore që japin rehati dhe shkathtësi , ky produkt është i përsosur për të kompletuar dekorimin e çdo ambienti të jashtëm me shije dhe rafinim . Materialet e përdorura për ndërtimin garantojnë qëndrueshmëri dhe rezistencë ndaj agjentëve atmosferikë duke e bërë setin të përshtatshëm për çdo rast përdorimi. Mobiljet e jashtme duhet të dizajnohen me vëmendje dhe kujdes. Zgjedhja duhet të bjerë mbi elementë cilësorë, të cilët sigurojnë qëndrueshmëri dhe funksionalitet, por që ofrojnë njëkohësisht rehati dhe mirëqenie të pashoqe, për të shijuar në maksimum ambientin e jashtëm. Kur këto aspekte kombinohen me një dizajn të sofistikuar dhe inovativ , si ai që karakterizon këtë artikull, arrihet një rezultat unik.

Kompensatë detare përftohet duke ngjitur së bashku shtresat e "veneers" (ose "veneers"), dmth fletët e holla të bëra nga dërrasa druri. Fletët lidhen së bashku me veprimin e një ngjitësi rezistent ndaj ujit dhe janë numerikisht tek, sepse në këtë mënyrë damarët e alternuar janë të njëjta në fletën e parë dhe të fundit të kompensatës së marrë, duke përmbushur gjithashtu një kërkesë estetike.

Madhësia totale e divanit:
 • E 368 x 208 x Lartë 62 cm
Dimensionet e elementit:
 • elementi i këndit të majtë: L 104 x D 104 x H 62 cm
 • elementi qendror: L 80 x D 104 x H 62 cm
 • osmane: L 80 x D 104 x H 38 cm
 • elementi i terminalit të djathtë: L 140 x D 104 x H 62 cm
 • elementi i fundit i majtë: L 140 x D 104 x H 62 cm
Përfundon:
 • Struktura e kompensatës detare
 • sedilje me mbushje Rubelli me gome kulluese dhe pëlhurë të papërshkueshme nga uji

NB : Jastëkët dekorativë nuk janë të përfshirë. Ky artikull është i disponueshëm në një shumëllojshmëri pëlhurash.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro