Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizenjoni lavazhin e countertopit në gurin labradorit Zero

Kod: ZERO
lek 125.288,90 lek 149.409,75 -16%
- +
Masat
43 x 43 x 13 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
15kg
Viadurini Bathroom
Dizenjoni lavazhin e countertopit në gurin labradorit Zero
Lavaman prej labradorite. Prodhimi artizanal dhe jo përpunimi industrial e bëjnë këtë model larës në një pjesë të vërtetë unike , jo të riprodhueshme në seri. Për këtë arsye, mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e produktit. Para vendosjes së porosisë tuaj, mund të kërkoni një fotografi të artikullit që është në dispozicion në magazinë: shkruajini klienti@viadurini.it .

Produkte të shikuara së fundmi