Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn i rrumbullakët Kathy i rrumbullakët për larje qeramike

Kod: KATHY-LAVABO
lek 77.979,18
- +
Masat
Ø 600 mm
Koha e dërgimit
40 ditë pune
Viadurini Bathroom
Dizajn i rrumbullakët Kathy i rrumbullakët për larje qeramike
Lavatrice rrumbullake e qeramikës me një pamje të cilësisë së mirë dhe një model praktik, me një mbulesë të bardhë qeramike për kullim të përfshirë.

Shënim: Rruza, kullimi dhe sifoni i përjashtuar

Produkte të shikuara së fundmi