Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Me Viadurini Navighi dhe Blerjet në Siguri totale

Viadurini një nga pak kompanitë italiane të certifikuara me SSL për tregti elektronik.

Nëse shfletoni në internet, ju keni gjetur atë produkt që ju po kërkoni me një çmim me të vërtetë interesante.
Ju jeni gati të vazhdoni me blerjen në internet.
Por, ju jeni të zhvendosur me të drejtë nga frika për të hyrë në informacionin e kartës tuaj të kreditit.
Keni të drejtë, por me Viadurini nuk duhet të keni frikë!

Në fakt, nuk ka asgjë më të keqe se sa të mashtrohemi në internet dhe të jesh në kartë akuza të tepruara për shpenzime të bëra kurrë nga ne. Si mund të ndodhë kjo? Nëse blini në site të pasigurt, kartela jonë mund të përgjohet nga një palë e tretë dhe përdoret pa frena! Përveç dëmtimit edhe tallja. Sepse për të mos lejuar që llogaria jonë të thahet plotësisht, duhet të vendosim menjëherë lëvizjen dhe të bllokojmë sa më shpejt kartën. Atëherë, sikur të mos mjaftonte kjo, ju duhet të humbni orë të tëra për të paraqitur një ankesë në Policinë Postare dhe e fundit, por jo më pak e rëndësishmja, për të shpresuar për një kthim nga banka jonë. Me pak fjalë, një katastrofë e vërtetë.

Viadurini e-commerce vërtet mbron klientin e tij. Ai e bën këtë duke siguruar sigurinë maksimale në blerje. Viadurini ka të gjitha çertifikatat e nevojshme për të bërë blerje në internet pa shqetësime. Dhe kjo e bën atë një nga disa kompani jashtëzakonisht të sigurta të tregtisë elektronike në Itali .

Kështu që relaksohuni, merrni pak kohë për të shfletuar katalogun tonë online të produktit që po kërkoni dhe e gjeteni dikur, bleni atë pa problem!

Me Viadurini ju shfletoni dhe bleni siguri të plotë.