Made in Italy

12 Rrathë prej pëlhure pëlhure me dizajn modern të bëra në Itali - Stan

  • Made in Italy
  • Kod: STAN9
lek 10.412,58 lek 13.015,72 -20%
Material Pëlhurë druri dhe teknike
Masat diametri 5 cm
Koha e dërgimit 7 ditë pune

Unaza pecete pecete me cilësi të lartë me dizajn modern në dru natyral dhe pëlhurë teknike të bërë në Itali.

Kuzhina është një mjedis në të cilin shpesh preferohet aspekti funksional, në kurriz të asaj estetike. Falë unazës së pecetave Stan, dizajni dhe prakticiteti bëhen bashkë. Shtë një artikull i bërë tërësisht në Italidru fleksibël real dhe pëlhurë teknike të butë me prekje.

Në dispozicion në esenca të ndryshme të drurit :
  • qepa e kaltër blu;
  • pama gri e lehte;
  • lis;
  • Santos;
  • hirit të kuq;
  • tay i verdhe.
Isshtë një copë mobilje e veçantë dhe e gjallë për tryezën, në gjendje të bëjë një ndryshim dhe të rikrijojë një vend efektiv mise .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë