Made in Italy

12 Unaza pëlhure të projektuesit në dru dhe pëlhura të bëra në Itali - Abraham

  • Made in Italy
  • Kod: ABRAMO4
lek 13.822,57
Material Pëlhurë druri dhe teknike
Masat diametri 5 cm
Koha e dërgimit 7 ditë pune

Unaza pecete me cilësi të lartë me dizajn modern në dru natyral dhe pëlhurë teknike të bërë në Itali, 12 copë.

Kuzhina është një mjedis në të cilin shpesh preferohet aspekti funksional, në kurriz të asaj estetike. Falë unazës së pecetave Abraham, dizajni dhe prakticiteti bëhen bashkë. Shtë një artikull i bërë tërësisht në Italidru fleksibël real dhe pëlhurë teknike të butë me prekje.

Në dispozicion në esenca të ndryshme të drurit :
  • hirit të lehta blu;
  • hirit jeshil i errët;
  • tulipier i kuq me tulla;
  • arre natyrale;
  • lisi.
Isshtë një pjesë e thjeshtë dhe funksionale e mobiljeve për tryezën, në gjendje të bëjë një ndryshim dhe të rikrijojë një vend efektiv mise .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë