Made in Italy

12 Bregdetarë prej druri të sheshit modern të prodhuar në Itali - Abraham

  • Made in Italy
  • Kod: ABRAMO3
lek 13.063,55 lek 16.329,43 -20%
Material Pëlhurë druri dhe teknike
Masat 11x11 cm
Koha e dërgimit 7 ditë pune

Coaster katror me dizajn modern në dru lisi dhe pëlhurë teknike të bërë në Itali, 12 copë.

Kuzhina është një mjedis në të cilin shpesh preferohet aspekti funksional, në kurriz të asaj estetike. Falë trukut të Abramos, dizajni dhe prakticiteti bëhen bashkë. Shtë një artikull i bërë tërësisht në Italidru fleksibël real dhe pëlhurë teknike të butë me prekje.

Në dispozicion në esenca të ndryshme të drurit :
  • lisi, hiri i kaltër i lehtë;
  • lisi, hiri i gjelbër i errët;
  • lisi, tulipieri i kuq me tulla;
  • lisi, arre natyrale;
  • lisi.
Isshtë një copë mobilje origjinale dhe e gjallë për tryezën, në gjendje të bëjë një ndryshim dhe të rikrijojë një vend efektiv mise .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë