2 Consolle në Çelik Stili Industrial Design Homemotion Modern - susam

  • Kod: SESAMO
Lekë 41,539 Lekë 51,924 -20%
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Material i sheshtë alumini
Materiali i strukturës çeliku
Gjatësia (cm) I madh: 100 I vogël: 90
Thellësia (cm) I madh: 29 I vogël: 25
Lartësia (cm) I madh: 82 I vogël: 72

2 Konsolë me këmbë çeliku dhe sipër në alumini të kromuar, dizajn luksoz në stilin industrial.

Konsolë është një pajisje shtesë funksionale mobilimi , pasi është e dobishme për ruajtjen e çelësave dhe dokumenteve, por luan një rol themelor në harmoninë e mobiljeve.
Mund të vendoset në një dhomë të gjallë ose në një hyrje , ose pse jo edhe në një kuzhinë si një sipërfaqe mbështetëse, për një pikë referimi jo vetëm praktike, por edhe estetike.

Kjo palë e konzollave të dizajnit ka një strukturë minimale në çelik të veshur me pluhur epoksi dhe një majë alumini me një fund të kromuar dhe të antikuar.
Rezultati është një stil industrial me një karakter elegant dhe luksoz , me një pamje të thjeshtë, por fort bashkëkohore .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro