Console in Steel and Glass Modern Design Original Spiral - Sasuke

  • Kod: SASUKE
lek 28.469,82 lek 35.587,28 -20%
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Material i sheshtë gotë e zbutur
Materiali i strukturës çeliku
Gjatësia (cm) 107
Thellësia (cm) 30.5
Lartësia (cm) 79

Konsolë drejtkëndëshe moderne në çelik dhe xham me një lojë formash.

Konsolë është një pajisje shtesë funksionale mobilimi , pasi është e dobishme për ruajtjen e çelësave dhe dokumenteve, por luan një rol themelor në harmoninë e mobiljeve.
Mund të vendoset në një dhomë të gjallë ose në një hyrje , ose pse jo edhe në një kuzhinë si një sipërfaqe mbështetëse, për një pikë referimi jo vetëm praktike, por edhe estetike.

Kjo konsol dizenjimi ka një strukturë minimale drejtkëndëshe në çelik të veshur me pluhur epoksi dhe një majë qelqi të zbutur .
Veçori konsiston në lojën origjinale të formave që shtrihen nga baza në majë, duke krijuar një efekt vizual dinamik dhe krijues.
Rezultati është një vepër arti , me një karakter të fortë zbukurues, e aftë të zbukurojë mjedisin me stil dhe shije bashkëkohore.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë