Made in Italy

3 Vegla të kopshtarisë metalike me bazë druri të bëra në Itali - Kopsht

  • Made in Italy
  • Kod: GARDEN
lek 25.184,19 lek 31.480,24 -20%
Material Metal dhe dru
Koha e dërgimit 7 ditë produkt në magazinë / 4 javë produkt për porosinë
Gjatësia (cm) 30
Thellësia (cm) 16
Lartësia (cm) 29.5

Vegla kopshtarie në metal të pikturuar me bazë druri Made in Italy, 3 copë.

Kjo linjë produktesh është projektuar dhe ndërtuar nga artizanët italianë me materiale të zgjedhura për të siguruar një produkt 100% të bërë në Itali, falë rrjetit të dendur të laboratorëve, të përhapur në të gjithë territorin italian, që përfaqësojnë përsosmëri italiane në krijimin e produkteve të bëra me cilësi të lartë. . Ato janë produkte të dizajnuara për të qenë afatgjatë dhe të kenë një personalitet të fortë që mund të bëhen pjesë e jetës së përditshme të gjithkujt me diskrecion dhe për këtë arsye secili produkt karakterizohet nga autonomia e vet që lejon që ai të përshtatet në situata mobilimi shumë të ndryshme. në mesin e tyre, nga më klasikja deri tek më modernet, duke gjetur gjithmonë hapësirën dhe vendndodhjen e tij perfekte.

Përbërja e kopshtarisë mjetet me një dizajn inovativ që përfshin një shat, një grabujë 6-dhëmb dhe një lopatë bërë tërësisht nga metali pikturuar.
Për të qenë edhe më praktik, Garden gjithashtu përfshin një bazë funksionale prej druri, ku mund të ruani të gjitha mjetet pasi të keni mbaruar punimet, duke marrë kështu një optimizim të hapësirës dhe një rregullim më praktik dhe të organizuar.

Madhësia : L 30 x P 16 x H 29.5 cm.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë