3x3 Çadër e Jashtme në Poliestër Gri dhe Alumini me Ngjyrë Antracit - Coby

  • Kod: COBY1
lek 75.128,69 lek 93.910,86 -20%
Material Poliester, alumin dhe çelik
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 300
Thellësia (cm) 300
Lartësia (cm) 255

3x3 ombrellë e jashtme në alumini antracit me pëlhurë poliester gri.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Shtylla 77x53mm, 8 brinjë 24x14mm me drita të bardha të karikueshme me panel diellor të përfshirë. Pëlhurë poliester gri e lehtë 250gr / m2 me veshje pa (poliamide). Baza kryq në çelik . Pol rrotullues 360 ° me pedale. Pjerrësia vertikale me dorezë me 4 pozicione. Përfshirë mbulesën e ombrellës.

NB : pllakat nuk përfshihen. Predispozicioni për llambë të drejtuar dhe altoparlant (nuk përfshihet).
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë