Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Çadër kopshti 4x4 me rroba gri të errët dhe strukturë të anodizuar - Daniel

Kod: DANIEL1
lek 120.404,92 lek 169.770,94 -29%
I disponueshëm nga 30.05.2021 ore 00:00
- +
Material
Poliester, alumin dhe çelik
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
400
Thellësia (cm)
400
Lartësia (cm)
275
Viadurini in the Garden

Çadër kopshti 4x4 në poliestër gri dhe alumin të anodizuar.

Struktura në alumin të anodizuar . Shtylla 93x57mm. 8 brinjë 28x18mm. Gri e errët fletë poliesteri 250gr / m2 me veshje pa (poliamide). Baza kryq në çelik . Pol rrotullues 360 ° me pedale. Pjerrësia vertikale me dorezë me 5 pozicione. Përfshirë mbulesën e ombrellës.

NB : pllakat nuk përfshihen. Predispozicioni për llambë të drejtuar dhe altoparlant (nuk përfshihet).

Produkte të shikuara së fundmi