3x4m Çadër Kopshti në Alumini dhe Poliester, Homemotion - Marco

  • Kod: MARCO
lek 97.537,83 lek 121.922,29 -20%
Material Poliester, alumin dhe çelik
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune
Gjatësia (cm) 300
Thellësia (cm) 400
Lartësia (cm) 260

Çadër kopshti 3x4m me strukturë alumini dhe çeliku dhe pëlhurë poliesteri.

Struktura e aluminit , e veshur me pluhur (poliester) me efekt druri. 90x60 mm shtyllë, 8 brinjë 25x17 mm. Pëlhurë bezhë poliesteri 250 gr / m2 me veshje PA (poliamide). Baza kryq në çelik . Pol rrotullues 360 ° me pedale. Pjerrësia vertikale me dorezë me 5 pozicione. Pajisur me sistemin e animit të ombrellës djathtas-majtas. Përfshirë mbulesën e ombrellës .

NB : pllakat nuk janë përfshirë . Çadra është e pajisur me një predispozitë për llambë LED dhe altoparlant (nuk përfshihet).
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një vlerësim duke përdorur formularin "Kërkoni informacion ".

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë