Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
 • 0
 • 0

4 karrige të mbushur me bazë në prapambetje ose çeliku të lyer me grafit - Tagata

Kod: TAGATA
lek 115.520,95 lek 146.369,73 -21%

madein_italy

- +
Masat
L 47 x P 57 x H 90 cm H sedilje 47 cm
Koha e dërgimit
Tapiceri lëkure premium 30 ditë pune, tapiceri palme dhe kadifeje 10-20 ditë pune
Materiali i ulëses
100% pëlhurë prej palme poliestër - 100% kadife poliestër, i papërshkueshëm nga uji - lëkurë
Materiali i strukturës
çeliku i llakuar
Viadurini Living

Karrige e mbushur me cilësi të lartë me bazament çeliku të lyer me grafit ose vizon në lëkurë ose pëlhurë; punuar me dorë në Itali.

Gjithnjë e më shumë në shtëpitë e sotme, zona e ndenjes, kuzhina dhe dhoma e ngrënies bashkohen në një hapësirë të vetme dhe të madhe të hapur. Për këtë arsye, karriget e ngrënies nuk duhet të kenë më një karakter thjesht funksional, por gjithashtu duhet të kenë një vlerë estetike dhe të përputhen në mënyrë harmonike me pjesën tjetër të orendive.

Tagata është bërë në Itali me një bazë të çelikut të lëmuar me vizatim ose grafit , vend të mbushur të mbuluar me pëlhurë, kadife ose lëkurë.
Tagata është rezultat i materialeve të thjeshta, të cilat bashkimi me një dizajn të sinqertë dhe elegante i japin jetë një produkti me një dizajn origjinal, perfekt për çdo mjedis.
Në dispozicion me mbulesa të ndryshme vendesh:
 • pëlhurë sedilje vizonues Palma PA15;
 • pëlhurë vendesh Palma PA7 grafit;
 • vend pëlhurë sedilje Palma PA13;
 • ulëse në pëlhurën Palma PA57 të trajtuar nga nxehtësia;
 • vend në pëlhurë kadife V7 grafit;
 • ulëse e rrobave prej kadifeje të zezë V8;
 • vend në pëlhurë kadifeje V13;
 • ulëse në pëlhurën prej kadifeje vizonuese V15;
 • selia prej lëkure premium P401 e bardhë;
 • vend premium prej lëkure P408;
 • ulëse premium prej lëkure P424.
Të gjitha pëlhurat e përdorura janë të këndshme për prekjen dhe mbajnë ngjyrat e pandryshuara me kalimin e kohës.
Për pastrim mos përdorni alkool ose produkte gërryes dhe / ose gërryes. Ne rekomandojmë përdorimin e produkteve vetëm neutrale.

Duke qenë një artikull i bërë plotësisht në Itali nga zejtarë të aftë; ofron mundësi të shumta për personalizim sa i përket llojit të veshjes dhe strukturës. Një mostër e gjerë e pëlhurave, artikuj prej lëkure ose eko-lëkure për të zgjedhur është në dispozicion. Për të marrë këshilla dhe / ose citime të personalizuara, na kontaktoni duke përdorur formularin specifik "Kërkoni Informacion".

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi