Aksesorë banjosh në qeramikë dhe dru arre - Costare

  • Kod: COSTARE
lek 9.617,48 lek 12.021,85 -20%
Material dru qeramike dhe arre
Koha e dërgimit 10 ditë pune

Përbërja e aksesorëve të banjës i kompletuar me enë sapuni, kupë, shpërndarës dhe furçë tualeti.

Përbërja e banjës në dru qeramike dhe arre e përbërë nga enë sapuni, kupë, bombol me vrimë nxjerrëse dhe furçë tualeti .
Kompozimi i stilit modern i jep ambientit një atmosferë të rafinuar dhe të sofistikuar.
Ambienti i banjës është pasuruar me elegancë dhe ju lejon të dizajnoni kombinime të pafundme të ndryshme për të treguar identitetin tuaj me një gjuhë të re.
Artikull i zgjedhur nga Viadurini për cilësinë e materialeve dhe funksionalitetin e shkëlqyer.

Përfundimet e disponueshme:
  • E zezë;
  • E bardha.
Dimensionet:
  • shpërndarës: Gjatësia 7.9 Thellësia 7.9 Lartësia 17.5cm
  • xhami: Gjatësia 7.9 Thellësia 7.9 Lartësia 11cm
  • enë sapuni: Gjatësia 13 Thellësia 9 Lartësia 3cm
  • mbajtëse furçe tualeti: Gjatësia 10 Thellësia 10 Lartësia 38cm
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë