Bofoni 4 Dyer 2 Sirtarë në Mango Wood and Steel Homemotion - Signorino

  • Eco Design
  • Kod: SIGNORINO1
lek 137.165,11 lek 171.456,38 -20%
Material dru mango dhe çeliku
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 118
Thellësia (cm) 38
Lartësia (cm) 180

Bufe në dru mango dhe çelik me 4 dyer dhe 2 sirtarë në stil etnik.

Ky bufe me dizajn për dhomën e ndenjes ka një strukturë prej druri mango dhe çeliku me një mbrapa kompensatë.
4 dyert dhe 2 sirtarët janë prej druri të ricikluar , fletë çeliku dhe fibra çimentoje : veçantia e mobiljeve konsiston pikërisht në praninë e kunjave prej druri të llojeve dhe ngjyrave të ndryshme.
Komplementi përfundon më pas me një fund akrilik mbrojtës.

NB: çdo çarje, çarje ose papërsosmëri që mund të lindë gjithashtu me kalimin e kohës janë karakteristika të këtij materiali dhe e bëjnë secilën pjesë unike dhe origjinale.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë