Bufe në dru Akacia me 2 Dyer dhe 3 Sirtarë Design Homemotion - Carla

  • Kod: CARLA
lek 72.067,58 lek 90.084,47 -20%
Material dru akacie
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 140
Thellësia (cm) 40
Lartësia (cm) 76

Bufe në dru akacie me 2 dyer dhe 3 sirtarë dhe këmbë çeliku me dizajn etnik.

Ky bufe me dizajn për dhomën e ndenjes ka një strukturë prej druri akacie , me pjesën e pasme dhe brenda sirtarëve në kompensatë me një përfundim me bazë llak poliuretani.
Këmbët nga çeliku i veshur me pluhur epoksid duhet të montohen.
Rezultati është një plotësim me një stil etnik dhe natyralist.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë