Çadër e jashtme 2x3 në poliestër me strukturë alumini - Fasma

  • Kod: FASMA1
Lekë 57,054 Lekë 63,393 -10%
Material Alumini dhe poliesteri
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 200
Thellësia (cm) 300
Lartësia (cm) 245

Çadër kopshti 2x3 me strukturë alumini dhe pëlhurë poliesteri.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Shtylla 77x53mm, 8 brinjë 24x14mm, kanavacë poliester natyrore 250gr / m2 me veshje pa (poliamide), bazë kryq çeliku, shtyllë rrotulluese 360 ° me pedale. Pjerrësia vertikale me dorezë me 4 pozicione, e pajisur me një sistem të animit djathtas-majtas për çadër.
Përfshirë mbulesën e ombrellës.
Pllakat nuk përfshihen .
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro