Çadër në natyrë, 3x3 me Metrazhe Poliesteri dhe Shtyllë Alumini - Texas

  • Kod: TEXAS
lek 51.001,20 lek 63.751,50 -20%
Material Poliester, alumin dhe çelik
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 300
Thellësia (cm) 300
Lartësia (cm) 255

3x3 ombrellë kopshti në poliester dhe alumin.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Shtylla 53x77 mm, shtylla e varur 25x40 mm, 8 brinjë 14x24 mm. Pëlhurë natyrale poliester 200gr / m2 me veshje pa (poliamide). Baza kryq në çelik . Pol i rrotullueshëm manualisht 360 °.

NB : pllakat nuk përfshihen.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë