Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Çadër kopshti 4x4 me leckë poliesteri dhe bazë çeliku - Nastio

Kod: NASTIO
lek 93.692,57 lek 132.106,52 -29%
- +
Material
Poliester dhe alumin
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
400
Thellësia (cm)
400
Lartësia (cm)
358
Viadurini in the Garden

Çadër në natyrë 4x4 në poliestër me shtyllë alumini dhe bazë çeliku.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Pol Ø67 x 2,0 mm, 8 brinjë 18 x 30 x 1,2 mm. Pëlhurë gri e hapur në poliester 250gr / m2, e veshur në pa (poliamide). Baza kryq në çelik .
Lartësia e hapur: 286 cm. Lartësia e mbyllur: 358 cm.

Përfundon struktura në dispozicion:
  • E bardhë;
  • antracit.
NB : pllakat nuk përfshihen. Ne rekomandojmë përdorimin e të paktën 8 pllakave (160/200 kg)

Produkte të shikuara së fundmi