Çifti i tavolinave të kafesë prej ari të hekurt me pjesën e sipërme të xhamit të rrumbullakët - Etro

  • Kod: ETRO
lek 16.570,28 lek 20.712,85 -20%
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune
Material i sheshtë Qelqi
Materiali bazë Hekur

Një palë tavolina kafeje hekuri me një xham të rrumbullakët transparent.

Tavolina kafeje me strukturë prej ari të përfunduar të artë dhe sipërme xhami të rrumbullakët transparente . Dy komplemente me një dizajn të thjeshtë dhe të gjithanshëm të krijuar për të kompletuar dhomat e jetesës me stil elegant me karakter dhe personalitet për një rezultat ekskluziv dhe të rafinuar . Veçantia e tyre është struktura e mrekullueshme gjeometrike që karakterizon të gjithë strukturën, duke rritur vlerën dhe veçantinë e saj së bashku me majën e rafinuar të xhamit e cila thekson estetikën e saj të sofistikuar.

Përmasat :
  • diametri 42 x H 53 cm;
  • diametri 38 x H 47 cm.
Origjina : jashtë BE -së
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë