Çifti i Tavolinave të Kafe të Artë me Strukturë Hekuri - Marmolo

  • Kod: MARMOLO
Lekë 19,893 Lekë 24,866 -20%
Material Mermer dhe hekur
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Tavolina kafeje prej ari të përfunduar me majë mermeri të rrumbullakët, 2 copë.

Çift tavoline kafeje me strukturë prej ari të përfunduar të artë dhe majë të rrumbullakët prej mermeri të bardhë. Dy elementë me një stil të thjeshtë dhe të gjithanshëm të konceptuar dhe projektuar për të mobiluar zonat e jetesës me një stil të rafinuar me shije dhe personalitet për një rezultat avangard dhe të rafinuar . Veçantia e tyre është struktura e mrekullueshme gjeometrike që karakterizon të gjithë strukturën, duke rritur vlerën dhe veçantinë e saj së bashku me majën e rafinuar e cila thekson estetikën e saj të sofistikuar.

Përmasat :
  • diametri 46 x H 55 cm;
  • diametri 39 x H 48 cm.
Origjina : jashtë BE -së
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro