Made in Italy

Connubia Calligaris Garda karrige moderne e projektimit, grup 2, pëlhurë / metal

  • Made in Italy
  • Kod: GARDA1525
lek 45.060,74
Masat L 44xD 54xH 96(46)cm
Koha e dërgimit 20 dite pune
Connubia Calligaris Garda karrige moderne e projektimit, grup 2, pëlhurë / metal.
Karrige Garda me strukturë metalike të pikturuar, sedilje dhe mbrapa të shtruara në pëlhurë teknike të veshur (ekos: një material sintetik që lahet). 4 këmbët metalike janë pikturuar në një përfundim përputhen me tapiceri të sediljeve.
Garda është në dispozicion në përfundime të ndryshme. Zgjidhni përfundimin që dëshironi nga menuja drop-down.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë