Konsol me kontejner të dizajnit industrial në hekur dhe dru - Gomes

  • Kod: GOMES
Lekë 14,203 Lekë 15,781 -10%
Material Hekuri dhe Druri
Masat 80x35x67.5 cm
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Tavolinë tastiere me dizajn modern me enë prej hekuri dhe druri.

Tavolinat dhe konzollat e kafesë ofrojnë rafte të rehatshëm, të cilët mund të përdoren në dhoma të ndryshme të shtëpisë, nga hyrja, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit. Ato mund të përdoren për të vendosur pika të lehta ose elemente dekorative të tilla si fotografi, suvenire dhe skulptura, ose për të ruajtur objekte të dobishme që i keni gjithmonë në dorë. Ju mund të zgjidhni nga shumë materiale të ndryshme , nga xhami, tek druri në metal dhe shumë modele të ndryshme, në mënyrë që të identifikoni atë që i përshtatet më shumë stilit të shtëpisë tuaj.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro