Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasa anësore në dru dhe çelik me dyer dhe 4 sirtarë Stili industrial - Renza

Kod: RENZA
lek 89.691,07 lek 130.032,03 -31%
- +
Material
Druri dhe çeliku
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
90
Thellësia (cm)
35
Lartësia (cm)
85
Viadurini Living

Bufe e stilit industrial në dru dhe çelik mango.

Struktura e drurit të mangos me bazë çeliku , përfundim i bazuar në nitrocelulozë.

Madhësia: L 90 x P 35 x H 85 cm

Produkte të shikuara së fundmi