Dërrasë anësore me strukturë në dru mange dhe çelik në stil industrial - Vidia

  • Kod: VIDIA
Lekë 71,839 Lekë 89,798 -20%
Material Druri dhe çeliku
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 125
Thellësia (cm) 37
Lartësia (cm) 80

Dërrasa anësore e bërë në stilin industrial me strukturë në dru mango dhe çelik.

Struktura e drurit të mangos me bazë çeliku , përfundim i bazuar në nitrocelulozë.

Madhësia: L 125 x P 37 x H 80 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro