Dërrasë anësore në dru mango me zbukurime të veshura me dorë - Zotto

  • Kod: ZOTTO
Lekë 96,052 Lekë 106,724 -10%
Material Druri dhe MDF
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 110
Thellësia (cm) 40
Lartësia (cm) 80

Bufe e stilit fshatar e bërë nga druri mango me dekorime të bëra me dorë.

Struktura në dru mango me zbukurime të veshura me duar, sirtarë mbrapa dhe fundor në MDF . Mbarimi i bazuar në nitrocelulozë.
Ndarja e dyerve duke përfshirë raftin. Doreza dhe pulla prej bronzi .
.
Madhësia: L 110 x P 40 x H 80 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro