Dërrasë anësore moderne në dru akacie me 2 dyer dhe 3 sirtarë Homemotion - Lauro

  • Kod: LAURO
Lekë 145,799 Lekë 161,998 -10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 161,998
Material Druri
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 160
Thellësia (cm) 45
Lartësia (cm) 85

Dërrasë anësore prej druri akacie me dyer dhe sirtarë.

Struktura në dru akacie me një përfundim të bazuar në llak poliuretani.
Format e krijuara nga druri janë treguese, të gjitha produktet do të jenë paksa të ndryshme nga njëri-tjetri.

Madhësia: L 160 x P 45 x H 85 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro