Dërrasa anësore në stilin fshatar Dru i ngurtë i pikturuar i mangos - Renga

  • Kod: RENGA
lek 78.840,34 lek 98.550,43 -20%
Material Druri i ngurtë
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 120
Thellësia (cm) 45
Lartësia (cm) 85

Bufe e stilit fshatar me strukturë në dru të ngurtë mango të lyer me të bardhë.

Struktura në dru të ngurtë mango , bojë me bazë nitroceluloze, mbështetëse dhe brinjë në MDF .

Madhësia: L 120 x P 45 x H 85 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë