Dërrasë anësore me dizajn klasik në përfundim rustik me dru të akacies së ngurtë - Malaya

  • Kod: MALAYA
Lekë 118,831 Lekë 148,538 -20%
Material Druri i ngurtë
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 160
Thellësia (cm) 50
Lartësia (cm) 90

Dërrasa anësore në dru të fortë me përfundim fshatar të bërë në një stil klasik.

Struktura në dru të ngurtë akacie indiane, përfundim fshatar dhe antik të bazuar në nitrocelulozë.

Madhësia: L 160 x P 50 x H 90 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro