Made in Italy

Diametri i rrumbullakët i murit të rrumbullakët 19.5 cm në druri të bërë në Itali - Cratere

  • Made in Italy
  • Kod: CRATERE3
lek 9.115,02 lek 11.393,77 -20%
Material dru natyral
Masat Diametri 19,5 cm
Koha e dërgimit 7 ditë pune

Ora e rrumbullakët e murit, me diametër 19.5 cm me një dizajn modern me strukturë druri natyror, të punuar me dorë në Itali.

Cratere është një orë muri elegante dhe e çmuar e punuar me qera në Itali me materiale me cilësi të lartë. Shtë një artikull 100% i bërë në Itali: i gjithë procesi kryhet plotësisht në Itali, nga ideja deri tek prodhimi.
Teknika e lashtë e shtrirjes së drurit është azhurnuar dhe modernizuar. Realizimi, i realizuar përmes teknologjisë fleksibël të drurit, lejon që t’i jepet dritës dhe butësia e orës.

Dizajni i këtij artikulli tërheq frymëzim nga natyra, në veçanti nga vullkani, forma konike e të cilit merr. Stili gjeometrik dhe ai minimal e bën atë të përshtatshëm për të dekoruar çdo lloj ambienti, nga kuzhina, në zonën e ndenjes, te zyra.

Në dispozicion në esenca të ndryshme të drurit:
  • hiri i zi;
  • tay i verdhe;
  • hirit të kuq;
  • hirit të gjelbër të lehta.
Cratere është një orë e gjithanshme pasi nuk fiksohet ekskluzivisht në mur, por, falë një sistemi të veçantë fiksimi magnetik, mund të fiksohet në çdo sipërfaqe magnetike, siç është frigoriferi.

Bateria dhe pajisja fiksuese e furnizuar.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë