Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Divan në natyrë me 2 ulëse në degët e dru tikut dhe fibra sintetike - Tecno

Kod: TECNODIV
lek 102.463,80 lek 144.473,95 -29%
I disponueshëm nga 12.06.2021 ore 00:00
- +
Material
Dru tik dhe fibra sintetike
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
120
Thellësia (cm)
72
Lartësia (cm)
79
Viadurini in the Garden

Divan 2 vendësh në natyrë në degët e dru tik me sedilje dhe mbrapa në fibra.

Struktura në degët e dru tikut , sediljes dhe shpinës me thurje të fibrave sintetike (viro).

Shënim : rekomandohet të mos ekspozoni sendin në rrezet e diellit dhe motin e keq. Çarjet dhe çarjet e vogla në strukturë do të konsiderohen kushte natyrore të produktit.

Produkte të shikuara së fundmi