Divan në natyrë në pëlhurë dhe alumin me mbështetëse të mbështetur - Nathy

  • Kod: NATHY2
lek 137.867,74 lek 172.334,67 -20%
Material Pëlhurë dhe alumini
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 152
Thellësia (cm) 81
Lartësia (cm) 98

Divan i jashtëm 2 vendësh në alumin dhe pëlhurë me mbështetëse të mbështetur.

Struktura alumini e veshur me pluhur (poliester). Mbështetja e mbështetëses në pozicion të lirë dhe ulësja në tekstile 1x1. Jastëkët e lëvizshëm me pëlhurë olefin (100% polipropilen).

Përfundon në dispozicion:
  • antracit;
  • e bardhë dhe gri.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë